Calvary Chapel este mai mult decat o simpla biserica, este o familie.  O familie formata din credinciosi care invata impreuna ce inseamna sa il urmezi pe Christos.  Ne bucuram ca sunteti interesat sa aflati mai multe lucruri despre biserica noastra, asa ca va invitam sa explorati site-ul nostrum pentru a afla mai multe lucruri despre oamenii care vin aici si despre Domnul Isus, pe cae Il slujim.

Iata cateva lucruri care sunt importante pentru noi:

Autenticitate – Noi nu pretindem ca avem totul perfect. Daca te astepti ca biserica noastra sa fie un loc perfect plin de oameni perfecti, atunci Calvary Chapel Brasov nu este cea mai buna alegere pentru tine. Biserica noastra este plina de oameni raniti si impovarati pe care Dumnezeu ii restaoreaza pentru a creea ceva frumos.

Relatii- despre relatia ta cu Dumnezeu, relatia ta cu ceilalti si relatia ta cu oamenii din jur. Isus a sumarizat cum trebuie noi sa traim in doar doua porunci: sa-L iubim pe Dumnezeu cu toata inima noastra, cu tot sufletul nostru, cu toat cugetul nostru si cu toata taria noastra si sa-i iubim pe ceilalti ca pe noi insine. Noi credem ca cel mai bine putem invata cum sa slujim in comunitatea noastra. Haideti sa ne indemnam unii pe altii in dragoste la fapte bune asa cum ne spune Evrei 10:24.

Crestere – Noi avem persoane care se afla in diferite stadii in umblarea crestina. Unii sunt noi in credinta iar altii sunt credinciosi mature. Avem chiar si persoane care inca nu si-au predate viata lui Christos, si care sunt curiosi sa vada ce inseamna Crestinismul. Noi dorim ca fiecare in parte sa creasca in credinta, apropiindu-se de Dumnezeu. Dorim sa punem la dispozitie oportunitati prin care fiecare sa poata creste, invata si sluji. Pe masura ce Il urmam pe Christos impreuna sa devenim mai mult asemenea Lui in gandirea noastra, in character, in atitudine si in fapte.