Info Vizitator

Raspunsuri la cateva dintre intrebarile frecvente despre Calvary Chapel Brasov

 

  • Cu ce sa ma imbrac?

La Calvary Chapel Brasov vin persoane care se afla in diferite stadii in umblarea crestina. Biblia ne spune caci omul se uita la ce izbeste ochiul, dar Domnul se uita la inima (1 Samuel 16:7). Majoritatea celor care vin aici se imbraca confortabil. Noi nu suntem preocupati in a ne impresiona unii pe altii prin felul in care ne imbracam, ci cautam sa Il onoram pe Dumnezeu prin felul in care traim. De aceea, inima noastra este mai importanta decat felul in care aratam. Ne bucuram sa va invitam sa VENITI ASA CUM SUNTETI!

  • Care este stilul de inchinare?

Scopul nostru principal este de a-L onoram pe Dumnezeu. Stilul nostru   este in general muzica contemporana de inchinare,  atat in romaneste cat si in limba engleza, imbinata din cand in cand cu imnuri. Aici vei gasi o atmosfera relaxanta, in care fiecare cauta sa se inchine Domnului prin cantare.

  • Cat dureaza serviciul de inchinare?

In general serviciul nostru de inchinare dureaza o ora si jumatate. Cateodata poate sa dureze mai putin sau putin mai mult. Invatatura din Cuvant este in general in limba romana, dar fiindca avem in familia bisericii noastre si vorbitori de limba engleza oferim si traducere in limba engleza. Tinta noastra este ca prin tot ceea ce facem in timpul serviciului de inchinare sa va provocam sa fiti urmasi a lui Christos.

  • Care sunt crezurile specifice acestei biserici?

Calvary Chapel Brasov este o biserica non-denominationala care se concentreaza asupra lucrurilor care ne unesc si nu asupra celor care ne despart. Credem in crezul bisericii primare “in lucrurile esentiale unitate, iar in cele ne-esentiale, libertare; si mai presus de toate in dragoste.” Puteti sa cititi declaratia noastra de credinta accesand pagina Ce credem.

  • Despre colecta, zeciuieli si daruri de bunavoie

Noi nu facem colecta pentru darurile de bunavoie si zeciuieli, ci avem o cutie in spate pentru donatii si daruri de bunavoie pentru cei care considera biserica Calvary Chapel Brasov ca fiind familia lor sau care simt ca Domnul ii indeamna sa sprijineasca aceasta lucrare.

 

 

 

 

Reclame