Info Vizitator

Răspunsuri la câteva dintre întrebările frecvente despre Calvary Chapel Brasov

 

  • Cu ce să mă îmbrac?

La Calvary Chapel Brasov vin persoane care se află în diferite stadii în umblarea creștină. Biblia ne spune, căci omul se uită la ce izbește ochiul, dar Domnul se uită la inimă (1 Samuel 16:7). Majoritatea celor care vin aici se îmbracă confortabil. Noi nu suntem preocupați în a ne impresiona unii pe alții prin felul în care ne îmbrăcăm, ci căutăm să Îl onorăm pe Dumnezeu prin felul în care trăim. De aceea, inima noastră este mai importantă decât felul în care arătăm. Ne bucurăm să vă invităm să VENIȚI AȘA CUM SUNTEȚI!

  • Care este stilul de închinare?

Scopul nostru principal este de a-L onora pe Dumnezeu. Stilul nostru este în general muzica contemporană de închinare, atât în românește cât și în limba engleză, îmbinată din când în când cu imnuri. Aici vei găsi o atmosferă relaxantă, în care fiecare caută să se închine Domnului prin cântare.

  • Cât dureaza serviciul de închinare?

În general serviciul nostru de închinare dureaza o oră și jumatate. Câteodată poate să dureze mai puțin sau puțin mai mult. Învățătura din Cuvânt este în general în limba română, dar fiindcă avem în familia bisericii noastre și vorbitori de limba engleză oferim și traducere în limba engleză. Ținta noastră este ca prin tot ceea ce facem în timpul serviciului de închinare să vă provocăm sa fiți urmași a lui Christos.

  • Care sunt crezurile specifice acestei biserici?

Calvary Chapel Brasov este o biserică non-denominațională care se concentrează asupra lucrurilor care ne unesc și nu asupra celor care ne despart. Credem în crezul bisericii primare “ în lucrurile esențiale unitate, iar în cele ne-esențiale, libertate; și mai presus de toate în dragoste. ” Puteți să citiți declarația noastră de credință accesând pagina Ce credem.

  • Despre colectă, zeciuieli și daruri de bunăvoie

Noi nu facem colecta pentru darurile de bunăvoie și zeciuieli, ci avem o cutie în spate pentru donașii și daruri de bunăvoie pentru cei care consideră biserica Calvary Chapel Brașov ca fiind familia lor sau care simt că Domnul îi îndeamnă să sprijinească aceasta lucrare.